קורס מדריכי טיולים עם החברה הגיאוגרפית

הקורס המקיף והמעמיק ביותר להכשרת מדריכי טיולים לחו”ל

מועד פתיחת הקורס: נובמבר 2025
הקורס נפתח פעם בשנה ומספר המקומות מוגבל!

אם אתם אוהבים לטייל ותמיד חלמתם להפוך את זה לעבודה, אם אתם חושבים שיש בכם את הניצוץ המיוחד הזה שיכול להוביל אנשים למקומות הכי נפלאים שהעולם יכול להציע, או שאתם מחפשים משהו חדש ומרגש שיפתח לכם הראש לרעיונות חדשים ויעשיר את סל הכלים שלכם לחיים בכלל, השנה נפתחת אצלנו הזדמנות להצטרף לקבוצה קטנה ואיכותית במיוחד, מתוכה יצאו מדריכי העתיד של החברה ושל שוק הטיולים הגיאוגרפיים בכלל.

אנחנו פותחים קורס קטן ואקסקלוסיבי, על מנת לבנות נבחרת איכותית שתוביל את חוד החנית של עולם הטיולים העתידיים. מדריכים שיידעו להתאים את עצמם לשינויים, שיביאו ניחוח חדש, היכרות עם תרבות אחרת, אהבה לטיולים ואנשים, וסקרנות אין סופית. אנחנו מחפשים אנשים שיודעים להגיב לתנאים משתנים ומבינים שאלו אבני הדרך ליצירה חדשה.

בקבוצה שלנו יש תמיד גם אנשים צעירים, שחזרו מהטיול הגדול, או במהלך התואר באוניברסיטה, וגם אנשים שרוצים לגוון את חייהם או לפתוח בקריירה שניה.

אם הקריאה לצאת איתנו למסע של למידה והתפתחות מתאימה לכם, אם אתם מתרגשים כשאתם קוראים את המילים הללו – אתם מוזמנים להירשם למפגש מידע ומיון לקראת הקורס הקרוב.

מפגשי המידע הבאים לשנת הלימודים הקרובה יתקיימו ב: 

  • 06.07 יום ראשון, בשעה 18:30 עד 19:15
  • 27.07 יום ראשון, בשעה 18:30 עד 19:15

מקום: משרדי החברה הגיאוגרפית ברמת החייל, תל אביב.

נשמח לראותכם במפגש מידע (ללא התחייבות), בו תוכלו להתרשם ממנהלת הקורס, להיפגש עם מתעניינים נוספים ולשאול שאלות.
ההשתתפות במפגש המידע ללא תשלום, אך יש להירשם מראש.

למה כדאי ללמוד עם החברה הגיאוגרפית?
  • פי 2 יותר שעות מכל קורס אחר – כ 400 שעות אקדמיות כולל סטאז’!
  • הקורס היחיד ששם דגש על תרגול בפועל של מיומנויות העברת מסרים, מתודיקה מעשית, ומיומנויות תקשורת בין אישית
  • למעלה ממאה שעות התנסות בליווי מקצועי אישי של צוות הקורס ושל מדריכי טיולים מובילים בענף התיירות
  • סדנאות ותרגולים בשטח (כולל סופי שבוע) בקבוצות למידה קטנות (8-10 אנשים בקבוצה)
  • נבחרת תלמידים קטנה ואיכותית, שיהפכו להיות חברים לחיים
  • אחוזי תעסוקה גבוהים וביקוש רב לבוגרי הקורס
  • הבוגרים המצטיינים יצטרפו לצוות מדריכי החברה הגיאוגרפית
מועדים, מחירים ותנאי קבלה
  • פתיחת הקורס: נובמבר 2025
  • עלות הקורס: 12,500 ש”ח (כולל מע”מ)
  • הלימודים יתקיימו במשרדי החברה הגיאוגרפית בתל אביב (רמת החייל), בימי רביעי בשעות 18:00-22:00, ובנוסף בממוצע אחת לחודש – בימי שישי בבוקר בין השעות 08:00-15:00.
  • תנאי הקבלה לקורס: תעודת בגרות מלאה, שליטה בעברית ובאנגלית, יכולת הבעה ועמידה מול קבוצה, השתתפות בסדנת מיון.
  • תהליך הקבלה: אנחנו גאים להיות הקורס היחיד שעורך מיון למועמדים, על מנת לבחון מראש ובצורה כנה ואמיתית את סיכויי ההשתלבות של המועמדים בחברות טיולים גיאוגרפיים. המעוניינים יוזמנו למפגש היכרות ומידע, ימלאו טופס הרשמה וקורות חיים, ויעברו סדנת מיון. עלות סדנת המיון היא 200 ₪ שאינם כלולים במחיר הקורס.
מה אומרים בוגרי הקורס?

“קורס שהוא מסע, אבל לא רק אל מקומות, תרבויות ומדינות, אלא גם מסע אישי ופנימי. כזה שמלמד אותך על תקשורת, הקשבה לעצמך ולאחרים, יצירתיות, עבודה עם אנשים, מנהיגות וביטחון עצמי. וכל הכיף הזה עם קבוצה נהדרת של אנשים. בזכות הקורס צברתי חוויות משגעות וחלומיות. מחכה לקורס למתקדמים.”

גל אזולאי
בוגר הקורס ומדריך טיולים בחברה הגיאוגרפית למזרח הרחוק ולאיחוד האמירויות

“הקורס הזה הוא אחת המתנות הטובות ביותר שנתתי לעצמי. יצאתי למסע הזה מתוך סקרנות ותשוקה להדרכה, והוא הביא אותי למקומות שלא דימיינתי. מחכה ומצפה לפגוש את התלמידים החדשים!”

אורלי פינקלמן
בוגרת הקורס ומדריכת טיולים ליוון, אוזבקיסטן ואיחוד האמירויות בחברה הגיאוגרפית

“זה כל כך מטעה השם ‘קורס מדריכים’. זה קורס משנה חיים, מעצים, מפתח רגשית, מזרז תהליכים, פותח אופקים, מערער דפוסים, שבסופו גם מקבלים תעודת מדריך.”

שולמית ברנט
בוגרת הקורס ומדריכת טיולים לארה”ב בחברה הגיאוגרפית

העבודה הכי טובה בעולם

עבודת החלומות של רבים היא לטייל בעולם. אבל מסתבר שיש עבודה שיכולה להגשים לכם את החלום הזה – להיות מדריך טיולים בעולם.

רענן בן בסט, מנכ”ל החברה הגיאוגרפית, התארח באולפן ynet, כדי להסביר למי זה מתאים ואיך אפשר להתחיל להגשים את החלום.

“לפני הכל יש שני תנאים בסיסיים לכל מי שמתכוון להיות מדריך טיולים. קודם כל צריך לאהוב אנשים, כי זו העבודה האמיתית, וגם כמובן צריך לאהוב לטייל בעולם. אם אתם עונים על שני התנאים, אז אתם בדרך הנכונה”.

לסרטון באתר YNET לחצו כאן >

העבודה הכי טובה בעולם

מספר המקומות בקורס מוגבל!

מהרו להבטיח את מקומכם.