אם יש יעד מרוחק, פראי או כזה שניתן להגיע אליו רק דרך הים – שרון תמצא את הספינה שתיקח אתכם לשם. כמומחית למסעות חוצי אוקיינוסים, היא חולשת על העולם שבין הקטבים: מהפלגות משלחת בספינות קטנות לאוקיינוס הצפוני, גרינלנד ואנטארקטיקה, דרך הפלגות בנהרות אירופה ועד שייט לפולינזיה ופפואה ניו גיני.
התשוקה שלה למרחבים הפתוחים החלה בטיול אחרי צבא בדרום אמריקה, והתגבשה לכדי מומחיות תחת חסותו של מולה יפה, מייסד החברה הגיאוגרפית, שטיפח את אהבתה למסעות לאורך שני עשורים של עבודה משותפת. כיום, כמנהלת מחלקת השייט של החברה, שרון רותמת את הידע הלוגיסטי המעמיק שלה כדי לכוון כל מטייל אל האזימוט המדויק עבורו.
עבור שרון, השייט הוא המפתח ליעדים המרגשים ביותר על פני הגלובוס. היא טיילת ותיקה, מכורה לטבע ולבעלי חיים, ומתייחסת לכל טיול שהיא מתכננת כאילו היא יוצאת אליו בעצמה לראשונה. עבורה מסע מושלם הוא כזה שעולה על כל הציפיות – לא משנה כמה הן גבוהות.




























