מי מאיתנו לא היה בגליל?
עם ההורים, עם החברים כנער, עם החבר הראשון בצימר הראשון או עם הילדים על אבוב בירדן השוצף או בכנרת מעל או מתחת לקו האדום.
לכן, כשחשבנו על טיול בגליל, לקח לנו זמן. רצינו להרכיב משהו מיוחד! קומבינציה חד פעמית שאפילו אנחנו הופתענו לגלות שאפשר להרכיב מכל מה שמרכיב את הגליל. כל מה שאנחנו מכירים כל כך טוב, לכאורה…
בדיוק בגלל זה הרכבנו לכם מתכון עם מרכיבים מנצחים: מפגש עם שפית ערבייה, בעלת תואר ד”ר למיקרוביולוגיה, שאך לא מזמן הוכתרה גם כמאסטר שפית; אופה הלחם הכי טוב בארץ, ויש אומרים גם בעולם, שהעתיק את משכנו מתל אביב הסואנת ליישוב גלילי למשעי שם הוא יושב ומבשל; סומלייה, שוויתרה על קריירה מבטיחה כרקדנית פלמנקו בספרד ועכשיו מפזזת בין זני ענבים ויינות משובחים בלבד.
אנחנו מזמינים אתכם לשלושה ימים של קולינאריה גלילית במיטבה ושני לילות במלון הכי חוץ לארץ בישראל.
תאריכים, לינה ומחירים
- מועדים: יפורסמו בהמשך
- לינה: מלון מצפה הימים
- מחיר לאדם בחדר מסוג ‘יסמין’: 4,490 ש”ח
- תוספת לאדם בחדר דלקס: 290 ש”ח
- תוספת לאדם בחדר יחיד: 890 ש”ח
מה בתכנית?
יום 1
- 12:00-14:00 הגעה למלון, התארגנות וקוקטייל פתיחה.
- 15:00-18:00 טיול יין גלילי עם הסומלייה שירה לבל: נבקר את היינן גבי סדן ביקב גלילי, נמשיך ליקב לוטם שם נשלב לגימות עם טעימות ממחלבת “שירת רועים” עטורת הפרסים. (*היקבים עשויים להשתנות, בהתאם למגבלות).
- 19:00-20:00 ארוחת ערב במלון.
יום 2
- 10:00 נסיעה למתת.
- 11:00-13:00 ביקור בבוסתן של ארז קומרובסקי, שף ואופה: נסייר איתו בבוסתן המקיף את ביתו בישוב מתת, ונסיים בטעימות מעשה ידיו.
- 13:00-14:00 נסיעה לחניתה.
- 14:00-15:30 ביקור במזקקת יוליוס: יובל ג’וב הר-גיל, איש תקשורת לשעבר, הקים בקיבוץ חניתה מזקקה לייצור אלכוהול מפירות ארץ ישראלים. נשמע את סיפורו ונטעם תזקיקים מפירות העונה.
- 16:30 R&R
- 19:00-21:00 ארוחת ערב במלון.
- 21:30 הרצאה: ישראל בפיתה, תולדות הקולינאריה הישראלית חגית אברון, כתבת הקולינאריה של “גלובס” לשעבר, מרצה אודות המהפכה הקולינארית שעברה ישראל מהצנע ועד הנה.
יום 3
- 09:00 יציאה מהמלון.
- 10:00-13:00 סיור קולינארי עם נוף עתאמנה: ד”ר למיקרוביולוגיה, שפית וה-מאסטר שף של ישראל, תיקח אותנו לסיבוב קולינארי בין הסודות הכמוסים היוצרים את מטבחה.
- 15:00 הגעה למרכז.