המחשבה על מטעמי המטבח הטורקי מעוררת את בלוטות הטעם. כמו הפסיפס התרבותי של המדינה, גם האוכל הטורקי מלא צבע, ומכיל אינספור השפעות וטעמים ים תיכוניים.
אנחנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו למסע קולינרי יוצא דופן, בהובלתה של שף נוף עתאמנה, שתיקח אתכם אל הערים עם האוכל הכי טוב בטורקיה – אדנה, גזיאנטפ ואורפה.
יחד נטעם מהקבאב המפורסם של אדנה, נגלה כל מה שאפשר לעשות עם פיסטוקים בגזיאנטפ, העיר שהוכרזה ע”י אונסקו כאזור שימור קולינרי בזכות מסורות הבישול שנשתמרו בה, נבקר בשווקים, נאכל במסעדות, ונשתתף בסדנת בישול פרטית עם נוף, בה נכין מטעמים מחומרי גלם נפלאים שנמצא בשוק המקומי.