יוון… כמה אנחנו אוהבים לבקר באתונה ובאיים. יוון היא פסיפס מרהיב של תרבות עשירה, חופים קסומים, מוסיקה, טברנות, אוכל מעולה ואנשים עם לב חם ועיניים טובות. המקום בו השמש זורחת רוב ימות השנה והאוכל כה טעים.
המחשבה על מטעמי המטבח היווני מעוררות את בלוטות הטעם. חומרי גלם עונתיים מעולים וטכניקות בישול פשוטות הם שמגדירים מטבח זה. הוא עשיר בירקות וקטניות, עשבי בר ופירות, לחמים ומאפים, דבש וגבינות, בשרים על האש ודגים מטוגנים, והמון שמן זית. האוכל פשוט וחכם, וייתכן שזו הסיבה שהוא כה “תפור” למידותינו.
אנו מזמינים אתכם למסע קולינרי בן 4 ימים לאתונה והאי קאה בהובלת צביקי עשת וצוות GRECO. יחד נגלה את אתונה של האתונאים, שמכירים בה כל פינה. נבקר בטברנות נחבאות מן העין, נערוך סיור בשווקים ובדוכנים מקומיים ונשתה הרבה צ׳יפורו ואוזו. נבלה ערב אחד עד השעות הקטנות במועדון לילה עם מוזיקה חיה, ולא נוותר על הצד הכפרי של יוון בביקור באי קאה. שם נקיים סדנת בישול ונלמד להכין ממטעמי המטבח הנפלא הזה. יאמאס!